Geef je team een boost!

 

Creativiteit troef met een chocolade teambuilding

Zet het onderbewustzijn op scherp en stimuleer de creativiteit van jouw team. Met deze innoverende teambuilding heb je zeker succes, en dat met chocolade!

Elk team van 4 tot 8 personen kiest zijn eigen grondstoffen en schept hiermee een nieuw product met chocolade in de hoofdrol. Bij dit proces starten we vanaf nul, alles begint met de rauwe cacaoboon.

Men heeft keuze uit meer dan 40 grondstoffen. De lijst wordt vooraf doorgegeven en mag naar eigen wensen worden aangevuld. Ook de teams kunnen vooraf worden samengesteld. Intern kan men brainstormen en het plan doorsturen naar een van onze chefs ter evalutie. Elke groep maakt een prototype van de verpakking, creëert het model en schetst de perfecte lay-out.

Bij een goed product hoort natuurlijk een sterk marketingverhaal

Elk team schrijft een eigen commerciële strategie neer om nadien te gaan verdedigen bij de andere groepen. Wat maakt het product zo commercieel, innovatief of uniek?

De heerlijke Inspirations chocolade workshops zijn de uitstekende teambuilding activiteiten voor groepen. De afgelopen twaalf jaar hebben we met trots vele onvergetelijke ervaringen gecreëerd voor teams en bedrijven.

Aantal personen

Van 10 tot 150 personen

Locatie

Heel België, maar ook Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Londen.

Contacteer mij

 

Peter staat u graag te woord voor al uw vragen, aanvragen voor offertes, e.d. Laat u inspireren!

Volg Inspirations ook op social media.

Trotse partner van

Sympathiserend met

Contacteer mij voor een vraag of offerte