Totem fondue melkchocolade

Totem Chocolade in blik

Eenvoudig af te smelten en nadien geen gedoe met schoonmaak! Een ideaal alternatief voor de chocoladefontein. De perfecte lekkernij in goed gezelschap!

Gebruiksaanwijzing

Vloeibare chocolade zonder moeite

 

Eenvoudig af te smelten in kokend water, oven of barbecue. Welke bereidingswijze je ook kiest, in slechts 15 minuten is je heerlijke melkchocolade fondue klaar. Bovendien, is onze Totem fondue melkchocolade zeer praktisch, geen gedoe met schoonmaak.

 

Met kokend water:

 

Breng water aan de kook en leg het blik in het kokend water. Laat het water doorkoken gedurende 15 min. Zorg dat het blik volledig onder water zit. Haal het blik uit het kokend water en laat het 1 min rusten. Open het deksel, roer en geniet van de heerlijke chocolade.

 

Met oven:

 

Verwijder het plastic deksel en zet het blik in de oven op de laagste temperatuur (ca 50 °C). Haal het blik uit de oven en schud eventueel ter controle of de chocolade goed afgesmolten is. Open het deksel, roer even en geniet van de heerlijke melkchocolade fondue.

 

Met barbecue:

 

Verwijder het plastic deksel en de brochure. Zet een inox kom of aluminium bakje met met water op de barbecue rooster. Zet het gesloten blik in het water. Afhankelijk van de barbecue temperatuur, zal de chocolade tussen 20 en 30 min afgesmolten zijn. Het waterbad niet rechtstreeks boven de vlammen plaatsen. Open het deksel, roer en geniet van de heerlijke Totem fondue melkchocolade!

 

Meermals smeltbaar en hersluitbaar.

 

Is de chocolade fondue niet volledig op? Geen nood. Plaats het deksel op het blik en zet het op een droge plek. Wil je de chocoladefondue terug smelten dan kan je het in de oven plaatsen op een lage temperatuur (ca 50 °C). Na 15 min is de chocolade weer vloeibaar. Goed roeren. 

 

Tip: Nadat de chocolade hard geworden is, kan je soms witte vlekken opmerken. Dit is perfect normaal, ze verdwijnen weer bij het afsmelten. 

Contactgegevens

 

Peter staat u graag te woord voor al uw vragen, aanvragen voor offertes, e.d. Laat u inspireren!

Volg Inspirations ook op social media.

Trotse partner van

Aanbevolen

Illiemangaro.be
Beggie.be

Sympathiserend met

Contacteer mij voor een vraag of offerte