Chocoladefontein

Bent u nog op zoek naar een eyecatcher voor uw teambuilding? Met deze chocoladefontein wordt dat gegarandeerd een succes. Want wie dipt er nu niet graag wat fruit of koekjes in heerlijk gesmolten chocolade?

De chocoladefontein bestaat uit een elektrisch verwarmde pan met een roterende spiraal die de gesmolten chocolade omhoog voert. Daarna stroomt de chocolade zoals een fontein naar beneden. Stukjes fruit, marshmallows of koekjes kunnen in de chocolade gedipt worden en krijgen zo een extra heerlijke smaak.

Om de chocoladefontein te gebruiken tijdens workshops of activiteiten is echter speciale chocolade nodig. Gewone chocolade of chocolade voor chocoladefondue zal niet altijd werken omdat er een speciale samenstelling nodig is. De chocolade moet namelijk zo zijn samengesteld dat de vloeibare chocolade omhoog gevoerd kan worden en niet direct hard wordt wanneer deze naar buiten komt.

Wij hadden al de gelegenheid om in opdracht van de Boxy Brothers, Kristof en Stefan, het dessert op te luisteren met onze reuze chocoladefontein van 1.5m hoogte. Deze werd gepresenteerd op een tafel uit plexiglas gevuld met verse bloemen, gemaakt door de bekende florist Thierry Boutemy uit Brussel.

Bent u ook geïnteresseerd om uw workshop met chocolade op te fleuren? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Contacteer mij

 

Peter staat u graag te woord voor al uw vragen, aanvragen voor offertes, e.d. Laat u inspireren!

Volg Inspirations ook op social media.

Trotse partner van

Aanbevolen

Illiemangaro.be
Beggie.be

Sympathiserend met

Contacteer mij voor een vraag of offerte